Кметът на община Родопи“  Павел Михайлов провери работата по монтиране

...
Кметът на община Родопи“  Павел Михайлов провери работата по монтиране
Коментари Харесай

Започна подмяната на уличното осветление в Първенец, в Кадиево асфалтират улица „13-та“

Кметът на община " Родопи “  Павел Михайлов ревизира работата по монтиране на новото улично осветяване в Първенец. След Кадиево и Марково, това е третото село от общината, в което текат действия за повишение успеваемостта на осветлението и понижаване на разноските за него. Подмяна на старите улични лампи с нови LED осветителни тела ще бъде осъществена във всички обитаеми места по план на общината.
Прочетете още
В Първенец ще бъдат заменени над 500 остарели улични лампи с нови енергоспестяващи LED осветителни тела. От тях 65 броя ще бъдат инсталирани по основната улица на селото. По плана е планувано да се смени и осветлението на парк „ Чинара “ с нови 11 лампи.

" По този метод ще изградим още едно приключено място за отмора и игра в Първенец ", разяснява Михайлов.

Той посети и улица " Гагарин ", където фирмата-изпълнител кастри клоните на част от дърветата, с цел да не пречат на прекосяването на асфалтовата машина. След това остарялата настилка ще бъде отстранена, а улицата преасфалтирана.

Продължават ремонтите и в  село Кадиево. Строители към този момент работят по улица „ 13-та “-продължение, която ще бъде асфалтирана.

Началото на дейностите по възобновяване на пътната права сложиха кметът на община " Родопи " Павел Михайлов и кметът на селото Лиляна Петрова. Присъства още заместник-кметът Емилия Иванова.

След късата гала кметът Павел Михайлов, дружно със строителите, разиска хода на ремонтните действия.

Ремонтът е дълго чакан от популацията, тъй като улицата е централна, с претрупан трафик и облагородена прилежаща част.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР